ΚΡΗΤΗ

Ληστεία ηλικιωμένης στη Χερσόνησο: Στη φυλακή οι 2 – Ελεύθεροι οι άλλοι 2Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τέσσερις άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Άνω Χερσόνησο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη επρόκειτο να οδηγηθούν στον ανακριτή Ηρακλείου οι 3 κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν τα προηγούμενα 24ωρα.Ωστόσο, ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε –εκτός των τριών- και ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος αναζητείτο από τις Αρχές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι απολογίες των τεσσάρων αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, με όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, λόγω της πανδημίας.Τελικά, οι δύο από τους κατηγορούμενους (αυτοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης) κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

swell adv 2021

Σημειώνεται ότι οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία από κοινού, ο ενώ ο κατηγορούμενος που εμφανίστηκε την Πέμπτη στα δικαστήρια βαρύνεται με την πράξη της συνέργειας στη ληστεία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button