Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧερσόνησος: Σε ξενοδοχείο καραντίνας η τουρίστρια με κορωνοϊό

Χερσόνησος: Σε ξενοδοχείο καραντίνας η τουρίστρια με κορωνοϊό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο βρίσκεται η τουρίστρια από την Ρουμανίαη οποία και ενώ έφθασε στην Κρήτη για διακοπές με τον σύζυγο της, έπειτα από έλεγχο, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ιδιαίτερα καθησυχαστικός ο Γιάννης Σέγκος, δήμαρχος Χερσονήσου, ο οποίος και σε δηλώσεις του στο neakriti, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Στο πλευρό της είναι και ο σύζυγος που σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε αρνητικός απέναντι στον ιό, χωρίς να έχει νοσήσει στο παρελθόν και ασυμπτωματικός».

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι ο εντοπισμός του πρώτου θετικού κρούσματος κορωνοϊού ταξιδιώτη στην Κρήτη μετά την επίσημη άφιξη ξένων επισκεπτών στα αεροδρόμια του νησιού μας, σήμανε και συναγερμό στις υγειονομικές αρχές και το μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας.

apostolakis adv 2

Πρόκειται για τουρίστρια που κάνει με το σύζυγό της διακοπές στην Κρήτη έπρεπε να εντοπιστεί και να ειδοποιηθεί για τα αποτελέσματα του ελέγχου στον κορωνοϊό.

Το νεαρό ζευγάρι εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε ξενοδοχείο του δήμου Χερσονήσου.

Υπενθυμίζεται και σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, καθημερινά διενεργούνται 825 τεστ στους επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Ηρακλείου.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble