ΚΡΗΤΗ

Χερσόνησος: Σε ξενοδοχείο καραντίνας η τουρίστρια με κορωνοϊό

Σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο βρίσκεται η τουρίστρια από την Ρουμανίαη οποία και ενώ έφθασε στην Κρήτη για διακοπές με τον σύζυγο της, έπειτα από έλεγχο, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ιδιαίτερα καθησυχαστικός ο Γιάννης Σέγκος, δήμαρχος Χερσονήσου, ο οποίος και σε δηλώσεις του στο neakriti, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Στο πλευρό της είναι και ο σύζυγος που σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε αρνητικός απέναντι στον ιό, χωρίς να έχει νοσήσει στο παρελθόν και ασυμπτωματικός».

caffeine adv2020b

Υπενθυμίζεται ότι ο εντοπισμός του πρώτου θετικού κρούσματος κορωνοϊού ταξιδιώτη στην Κρήτη μετά την επίσημη άφιξη ξένων επισκεπτών στα αεροδρόμια του νησιού μας, σήμανε και συναγερμό στις υγειονομικές αρχές και το μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας.

Πρόκειται για τουρίστρια που κάνει με το σύζυγό της διακοπές στην Κρήτη έπρεπε να εντοπιστεί και να ειδοποιηθεί για τα αποτελέσματα του ελέγχου στον κορωνοϊό.

neratzoulis neo

Το νεαρό ζευγάρι εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε ξενοδοχείο του δήμου Χερσονήσου.

Υπενθυμίζεται και σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, καθημερινά διενεργούνται 825 τεστ στους επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Ηρακλείου.

Back to top button