ΚΡΗΤΗ

Χερσόνησος | Κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του δήμου – Κλειστές οι υπηρεσίες

Κλειστές θα μείνουν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 16 του μήνα, υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊου σε υπάλληλο. 

Σε ανακοίνωση του Δήμου τονίζεται: 

neratzoulis neo

Κατόπιν της με αριθμ. 24/2021 απόφασης του Δημάρχου Χερσονήσου, ανακοινώνεται  η  διακοπή λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου, στα δύο (2) Δημοτικά κτίρια που βρίσκονται στην έδρα του Δήμου, στις Γούρνες, καθώς και στο Δημοτικό Κατάστημα του Λιμένος Χερσονήσου (οδός Ελευθερίας αριθμ. 50), στις 15.02.2021 (ημέρα Δευτέρα) και στις 16.02.2021 (ημέρα Τρίτη),  λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου και λόγω εργασιών απολύμανσης των εν λόγω κτιρίων.

Επίσης με την ίδια ως άνω απόφαση αποφασίστηκε η διενέργεια δωρεάν υποχρεωτικού rapid test για την ανίχνευση του κορωνοϊού covid-19, από συνεργεία του ΕΟΔΥ και από συνεργείο της αναδόχου εταιρείας, σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Χερσονήσου, στις 16.02.2021 και 17.02.2021.

Συγκεκριμένα,

Α. Για τους υπαλλήλους του Δήμου Χερσονήσου που έχουν ως έδρα εργασίας τα Δημοτικά Καταστήματα Λιμένος Χερσονήσου και Μαλίων καθώς και τα ΚΕΠ Λιμένος Χερσονήσου και Μαλίων, στις 16.02.2021 (ημέρα Τρίτη) και από ώρες 08.00 έως και 14.00 στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο, στο Λιμάνι Χερσονήσου, (οδός: Ελευθερίας 21), από συνεργεία του ΕΟΔΥ, με σειρά προτεραιότητας.

Β. Για τους υπαλλήλους του Δήμου Χερσονήσου που έχουν ως έδρα εργασίας τα Δημοτικά Καταστήματα στην έδρα του Δήμου, στις Γούρνες, καθώς και το Δημοτικό Κατάστημα Επισκοπής (συμπεριλαμβανομένων και των ΚΕΠ) στις 17.02.2021 (ημέρα Τετάρτη), από συνεργείο της αναδόχου εταιρείας,  στο Δημοτικό κατάστημα, στις Γούρνες (νέο κτίριο), κατά την ώρα εργασίας τους και από ώρα 8.00  το πρωί, με σειρά προτεραιότητας.

Κατά συνέπεια,  οι ως άνω υπάλληλοι την Τετάρτη 17.02.2021 θα προσέλθουν στην εργασία τους στις 8.00 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητάς τους και ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οποιαδήποτε συνεδρίαση συλλογικού οργάνου και οποιαδήποτε δράση του Δήμου είχε προγραμματιστεί κατά τις ως άνω ημερομηνίες αναβάλλεται.

Με νεότερη απόφαση αρμοδίου οργάνου θα οριστεί συνεργείο Πολιτικής Προστασίας  από υπαλλήλους του Δήμου, για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας, το οποίο θα είναι σε επιφυλακή ώστε να επέμβει όπου παραστεί ανάγκη.
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button