ΚΡΗΤΗ

Χερσόνησος: Εγκρίθηκε ποσό για την επέκταση του ΧΥΤΑΗ ένταξη του παραπάνω έργου από την Περιφέρεια Κρήτης , αποτελεί την ολοκλήρωση της εργολαβίας του ΧΥΤΑ Χερσονήσου και την επέκταση της λειτουργικής του ετοιμότητας για τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμη.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταυρού Αρναουτάκη, ολοκληρώθηκε η έγκριση του ποσού των 990.000 € για την εκτέλεση του έργου “ΕΠΕΚΤΑΣΗ  ΧΥΤΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ“, ένα έργο πνοής για την περιοχή  το οποίο, μετά την διακοπή των εργασιών το 2018, θα ολοκληρώσει το έργο της επέκτασης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Χερσονήσου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Έργο συνοδό της εγκατάστασης Μηχανικής Διαλογής και Κομποστοποίησης του Οργανικού Κλάσματος  και το οποίο μετά την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου θα αποτελέσει τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων(ΧΥΤΥ).

Η ένταξη του παραπάνω έργου από την Περιφέρεια Κρήτης , αποτελεί την  ολοκλήρωση της εργολαβίας του ΧΥΤΑ Χερσονήσου και την επέκταση της λειτουργικής του ετοιμότητας για τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμη , χρόνος ο οποίος θα επεκταθεί μόλις ξεκινήσει η λειτουργία της Μονάδας Διαχείρισης Απορριμμάτων της Χερσονήσου .

swell adv 2021

Με την έγκριση της χρηματοδότησης αυτής ολοκληρώνεται η διαχείριση των απορριμμάτων για την περιοχή ενώ παράλληλα προχωρά  ο σχεδιασμός με τελικό στόχο την εποχή των  “ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ” , όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε. ΟΤΑ και Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, ευχαριστώντας το κ. Αρναουτάκη για την εποικοδομητική συνεργασία και στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου ανέφερε επίσης πως με γρήγορους ρυθμούς ο ΦΟΔΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ προχωρά στην δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση της Μονάδας Μηχανικής Διαλογής και Κομποστοποίησης , όπως και  τα υπόλοιπα έργα που έχουν σχεδιαστεί,  τα πράσινα σημεία, το κέντρο επαναχρησιμοποίησης υλικών και η διαλογή του οργανικού κλάσματος στην πηγή.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button