Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧερσόνησος: 4 άντρες «πίσω» από τη ληστεία ηλικιωμένης - Άφαντος ο ένας

Χερσόνησος: 4 άντρες «πίσω» από τη ληστεία ηλικιωμένης – Άφαντος ο ένας

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης για να απολογηθούν τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της 29ης Μαρτίου, στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας, στην Άνω Χερσόνησο.

Μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, οι οποίοι διαμένουν σε περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, η ΕΛ.ΑΣ. προέβη στη σύλληψη ενός ακόμη άνδρα, ο οποίος –επίσης- φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία και ο οποίος επίσης διαμένει στο Οροπέδιο.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο από τους συλληφθέντες φέρονται ως οι αυτουργοί της ληστείας, ενώ ο τρίτος φέρεται να είχε το ρόλο του συνεργού, κρατώντας τσίλιες.

apostolakis adv 2

Εμπλέκεται και τέταρτος

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ένας τέταρτος άνδρας, ο οποίος διαμένει στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται η οικία της ηλικιωμένης γυναίκας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε το ρόλο του ηθικού αυτουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν συστήσει σπείρα με στόχο να διαπράττουν ληστείες και κλοπές σε σπίτια, προκειμένου να αφαιρούν χρήματα και κοσμήματα.

Επισημαίνεται ότι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού της ληστείας, ωστόσο, όταν εκείνος τους αντιλήφθηκε, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Εντούτοις, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου φέρεται ότι βρήκαν πλήθος αντικειμένων (κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, φωτογραφικές μηχανές, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, σταυρούς, αλυσίδες και άλλα χρυσαφικά).

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα εν λόγω αντικείμενα φέρονται να εκλάπησαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι ενός ντόπιου. Ο τελευταίος κλήθηκε από την Αστυνομία και αναγνώρισε κάποια από τα ευρήματα, τα οποία του επιστράφηκαν.

Τα υπόλοιπα ευρήματα έχουν κατασχεθεί από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να προέρχονται από άλλες κλοπές.

zygos gif 2020b

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ