ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Χειροποίητα δώρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες και ευχετήριες κάρτες, προσέφεραν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αμμούδας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , στην προσπάθεια τους να συμβάλουν στο έργο του, προσθέτοντας μια “νότα” χαράς και αισιοδοξίας, στους ωφελούμενους της δομής.

Στον χώρο που φιλοξενούνται οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα, (17/12) η προϊσταμένη του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ. Ευγενία Μακρή, η Κοινωνική Λειτουργός MPH κ. Αρετή Σμυρνιωτάκη, η Κοινωνικός Λειτουργός του Παντοπωλείου κ. Χατζάκη Μαρία,η Οικιακή Βοηθός κ. Γιάννα Μυλωνάκη, η εκπρόσωπος των ατόμων Γ΄ ηλικίας κ. Ιωάννα Χαβάκη , προκειμένου να παραδώσουν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμά Χαριτάκη, καθώς και στον πρόεδρο του Κ.Π κ. Κων/νο Παπαντωνάκη τα δώρα που ετοίμασαν για τις ωφελούμενες οικογένειες.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο κ. Χαριτάκης, ευχαριστώντας εργαζομένους, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η τους παιδαγωγούς και τους μικρά παιδιά για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, τόνισε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θα μεριμνήσει και φέτος για τις ευπαθείς ομάδες και τους οικονομικά αδύναμους, αναπτύσσοντας δράσεις, ώστε να γίνουν οι ημέρες αυτές, όσο το δυνατόν πιο ζεστές και ενεργητικές για τους συνανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button