ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Υπογραφή σύμβασης για τον βιολογικό της Παλαιόχωρας

Η σύμβαση του Υποέργου 2 του βιολογικού της Παλαιόχωρας που αφορά την κατασκευή των δικτύων μεταφοράς λυμάτων, των αντλιοστασίων και του υποθαλάσσιου αγωγού, υπογράφηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,παρόντος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.550.000 €, ενώ η συγκεκριμένη σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Καντάνου – Σελίνου, Αντώνη Κων. Περράκη, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Σελίνου Γιαννη Βαρδουλάκη και του Προέδρου της Αναδόχου εταιρείας «Δομική Κρήτης Α.Ε.» Γιώργου Συνατσάκη.
Παρόντες μαζί με τον Περιφερειάρχη στην υπογραφή ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Απόστολος Βουλγαράκης, Νίκος Καλογερής,οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Κουρουπάκης, Δημήτρης Μιχελογιάννης,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιαννης Βαρδουλακης,ο Δντης Τεχνικων υπηρεσιών Παναγιωτης Αλιφιέρης,ο Μηχανικος Περιβάλλοντος Μανολης Κοτρονάκης και η δικηγόρος του Δήμου Ελένη Μανουσέλη.

neratzoulis neo

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Κρήτη 2014-2020» της Περιφέρειας Κρήτης και υλοποιείται από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου,ενώ το χρονοδιάγραμμα περαίωσης του έργου είναι 12 μήνες. Στην σημαντικότητα του έργου του βιολογικού για την ευρύτερη περιοχή, της προστασίας του Περιβάλλοντος,της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, των επισκεπτών-τουριστών, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δημαρχος Αντώνης Περράκης.

Ο Δημαρχος ευχαρίστησε δημόσια τον κ Αρναουτάκη για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα, αλλά και για την συνεχή-όπως είπε- στήριξη του στα θέματα υποδομής και ανάπτυξης του Δήμου. Επισης έγινε γνωστό ότι, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των τευχών και αναμένεται σύντομα η δημοπράτηση του πρώτου υποέργου κατασκευής της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού προϋπολογισμού 3,550.000 €

bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button