Κρήτη

Χανιά | Υπεγράφη η προσωρινή εγκατάσταση του ΕΠΑΛ Κισσάμου

Το έργο για τις επείγουσες εργασίες που αφορούν την ολοκλήρωση της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Κισσάμου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 730.000 ευρώ περίπου και έχει ως σκοπό την ολοκλήρωση της προσωρινής εγκατάστασης της σχολικής μονάδας ΕΠΑΛ Δήμου Κισσάμου και αφορά στην κατασκευή των εργαστηρίων και των συνοδών έργων για τον αυλισμό και άθληση των μαθητών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι εργασίες για την κατασκευή των  χώρων των εργαστηρίων και  για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου θα γίνουν σύμφωνα µε τα σχέδια και τα τεύχη της μελέτης, τις οδηγίες της υπηρεσίας και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, η οποία περιλαμβάνει  τις παρακάτω εργασίες:

Χωματουργικές εργασίες: εκσκαφές και απομάκρυνση όλων των ακατάλληλων προϊόντων σε επιτρεπόμενους χώρους ανακύκλωσης.


Κατασκευή βάσεων έδρασης των εργαστηρίων.

Κατασκευή των εργαστηρίων από μεταλλικό σκελετό και επένδυση του με λαμαρίνα σύμφωνα με τα  σχέδια της μελέτης και τα συμβατικά τεύχη. Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Κατασκευή αθλητικών δαπέδων και εγκαταστάσεων. Ασφαλτόστρωση του αυλείου χώρου.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Η εκτέλεση των αναφερόμενων εργασιών συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης των προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας, η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι σε πλήρη λειτουργία, έχουν ουσιώδη σημασία για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.


Σχετικά άρθρα

Back to top button