Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά: Θα λειτουργήσει για πρώτη φορά δημοτικό κοινωνικό πλυντήριο

Χανιά: Θα λειτουργήσει για πρώτη φορά δημοτικό κοινωνικό πλυντήριο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μια νέα δομή σχεδιάζεται στα Χανιά όπου οι εγγεγραμμένοι ωφελούμενοι, θα μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, να καθαρίσουν τα ρούχα τους δωρεάν, να φροντίσουν την ατομική τους υγιεινή και να προμηθευτούν είδη ρουχισμού μέσω της δημοτικής ιματιοθήκης.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Ζερβουδάκη εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης την λειτουργία «δημοτικού κοινωνικού πλυντηρίου».

mechanical adv 2021

Όπως αναφέρει η εισήγηση, «με αυτόν τον τρόπο σε συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμη και στη βασική φροντίδα της υγιεινής και καθαριότητας, θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη προσωπική τους υγιεινή και ιδιαίτερα υπό τις παρούσες συνθήκες, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, την καθαριότητα και το στέγνωμα των ρούχων τους και θα ικανοποιήσουν την ανάγκη της ένδυσης και υπόδησης μέσα από την ύπαρξη της ιματιοθήκης μας, η οποία πλέον θα στεγάζεται στο συγκεκριμένο χώρο ο οποίος θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος».

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος θα είναι προσβάσιμος και σε άτομα με αναπηρία, ενώ τη λειτουργία της νέας δομής θα υλοποιήσει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του δήμου Χανίων.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble