Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους

Χανιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ακαρπες είναι μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων, της λέμβου, η οποία ανετράπη και πιθανώς βυθίστηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το βράδυ του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΚΡΑΣ ΣΠΑΘΑΣ» βορειοδυτικά της Κισάμου (βλέπε ΕΔΩ).

Οι έρευνες συνεχίστηκαν χθες Κυριακή, με τη συμμετοχή περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών και παραπλεόντων σκαφών, περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πεζοπόρου τμήματος του Ερυθρού Σταυρού από ξηράς, χωρίς να βρεθεί ούτε ένα ίχνος των τεσσάρων αγνοούμενων.

mechanical adv 2021

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα με το πρώτο φως της ημέρας.

apostolakis adv 2

Σε σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε την Κυριακή, από το Λιμενικό Σώμα αναφέρεται:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για άνθρωπο στη θάλασσα στην περιοχή «ΑΚΡΑΣ ΣΠΑΘΑΣ» βορειοδυτικά ν. Κρήτης.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Χανίων και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην περιοχή έσπευσε αρχικά το Φ/Γ πλοίο “PACIFIC M” σημαίας Τόνγκο, το οποίο περισυνέλεξε τον ανωτέρω άνθρωπο από τη θάλασσα και στη συνέχεια περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο παρέλαβε τον διασωθέντα και τον μετέφερε στον λιμένα Κολυμβαρίου Κρήτης, όπου ανέμενε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ , προκειμένου διακομισθεί στο Γ. Ν.Ν. Χανίων.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα 25 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι βρισκόταν σε λέμβο, με άλλους τέσσερις (04) αλλοδαπούς, η οποία ανετράπη και πιθανώς βυθίστηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς εντοπισμό των υπολοίπων επιβαινόντων της λέμβου με τη συμμετοχή περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών και παραπλεόντων σκαφών, περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πεζοπόρου τμήματος του Ερυθρού Σταυρού από ξηράς.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...