ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Πρόστιμα με χρήση κάμερας για την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών

Η πρώτη κάμερα κλειστού κυκλώματος τοποθετήθηκε στην Πάνω Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων, με την χρήση της οποίας επιβλήθηκαν πρόστιμα για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων.

Η κάμερα τοποθετήθηκε εκεί όπου υπάρχουν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων, με κάθε νόμιμη άδεια που απαιτείται για την παρακολούθηση χώρου.

caffeine adv2020b

Συγκεκριμένα, τα πρώτα πρόστιμα «έπεσαν» σε κάποια άτομα τα οποία καταγράφηκαν να πετάνε μπάζα στο σημείο.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχάλη Τσουπάκη, μετά από την επεξεργασία του βίντεο, τα άτομα βρέθηκαν και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο της τάξης των 2.000 ευρώ. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, με τον ίδιο τρόπο έχουν επιβληθεί πρόστιμα και για παράνομη αφισοκόλληση.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button