ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Πόσο θα κοστίζουν φέτος ομπρέλες και καθίσματα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων στις παραλίες του δήμου Χανίων, καθώς το δημοτικό συμβούλιο της πόλης προχώρησε στον καθορισμό των τιμών χρήσης αιγιαλού και παραλίας για την τοποθέτηση ομπρελών, καθισμάτων θαλάσσης και τραπεζοκαθισμάτων από τις όμορες επιχειρήσεις για το έτος 2020.

Με βάση την απόφαση στις περιοχές Καλαμάκι, ‘Αγιοι Απόστολοι, Χρυσή Ακτή, Κλαδισσός -‘Απτερα και Νέα Χώρα το ποσό χρήσης ανά τετραγωνικό μέτρο ορίστηκε στα 4,80 ευρώ. Στις περιοχές Τερσανά, Λουτράκι, Καλαθάς, ‘Αγιος Ονούφριος και Σταυρός 4,00 ευρώ. Στις περιοχές Σταλός και Αγία Μαρίνα 5,60 ευρώ. Στην περιοχή της Σούδας 2,40 ευρώ.

caffeine adv2020b

Για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στις περιοχές Αγία Μαρίνα και Σταλό, το ποσό χρήσης ανά τετραγωνικό μέτρο ορίστηκε στα 16,00 ευρώ και στις λοιπές περιοχές σε 12,00 ευρώ. Για τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής ορίστηκε ανά τετραγωνικό μέτρο το ποσό των 20,00 ευρώ.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button