ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Πλήρης ανατροπή στη διπλή δολοφονία


Τελευταία ενημέρωση:

Πλήρης ανατροπή της υπόθεσης της δολοφονίας του ζευγαριού των ηλικιωμένων το Φεβρουάριο του 2015 στο Σφηνάρι Κισσάμου. Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων με πλειοψηφία 6-1 έκρινε αθώους και τους δύο κατηγορούμενους που πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια!

Χανιά: Πλήρης ανατροπή στη διπλή δολοφονία 2

Το Δικαστήριο σύμφωνα με νομικούς έφτασε στην ανατροπή αυτή επειδή δεν βρέθηκε DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα τους στο χώρο που έγινε το έγκλημα.

policNα υπενθυμίσουμε ότι το 2017, σε πρώτο βαθμό, είχαν καταδικαστεί για την υπόθεση ένας 51χρονος κι ένας 36χρονος τότε, στους οποίους είχε επιβληθεί ποινή δις ισόβια για την ανθρωποκτονία και 6 χρόνια για απόπειρα ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο 49χρονος γιος του άνδρα – θύματος, ο οποίος φέρεται να οδήγησε τους δράστες στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, και στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών για συμμετοχή στην απόπειρα ληστείας, αφού δεν αποδείχθηκε ότι είχε εμπλοκή στη δολοφονία.

Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από χτυπήματα με μαχαίρι και με ξύλο, αφού προηγουμένως είχαν βασανιστεί από τους δράστες προκειμένου να ομολογήσουν που είχαν κρύψει χρηματικό ποσό, ύψους 60.000 ευρώ, το οποίο φέρεται να είχε φέρει στο σπίτι ο άνδρας.

Η ανακοίνωση της απόφασης στο Εφετείο βρήκε με διαφορετικές αντιδράσεις τους συγγενείς των θυμάτων και τους συγγενείς των κατηγορούμενων.

Πηγή
Χαννιώτικα νέα
Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close