ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων δώρισε ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώαΤελευταία ενημέρωση:

Είκοσι ταΐστρες και ποτίστρες για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων προσέφερε στον Δήμο Χανίων ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος, «σκοπός δεν είναι μόνο να τοποθετηθούν στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα αλλά να αναλάβει ο δήμος, μέσω των υπηρεσιών του, τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων (φαγητό και νερό). Παράλληλα, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα στείρωσης των αδέσποτων, ώστε να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη και ραγδαία αύξησή τους».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η προστασία και η φροντίδα ειδικά των αδέσποτων ζώων πρέπει να είναι κύριο μέλημα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πιστεύουμε, όμως, ότι είναι δείγμα ανθρωπιάς για οποιοδήποτε πολίτη που μπορεί να βοηθήσει».

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων συγχαίρει καταστηματάρχες της πόλης, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία έχουν τοποθετήσει στα μαγαζιά τους ταΐστρες, ποτίστρες και φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close