Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Ο δήμος εγκατέστησε 13 ταΐστρες τροφής και νερού για τα...

Χανιά | Ο δήμος εγκατέστησε 13 ταΐστρες τροφής και νερού για τα αδέσποτα

Σταθμούς τροφής και νερού για τα αδέσποτα ζώα σε 13 περιοχές εντός και εκτός πόλης, εγκατέστησε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμος Χανίων.

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Κυκλοφορούν στους δρόμους πεινασμένα και διψασμένα «ζητιανεύοντας» για νερό και τροφή, ενώ κάποιες φορές ίσως αποτελούν και απειλή για τους διερχόμενους. Ο λόγος για τα αδέσποτα ζώα που τριγυρνούν στην πόλη των Χανίων, δίχως κανείς να τους δίνει την δέουσα προσοχή.

Η δημοτική αρχή – στο πλαίσιο των δράσεων της με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων – θέλοντας να συμβάλλει εν μέρει στην επίλυση του προβλήματος, τοποθέτησε ταϊστρες τροφής και νερού για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

mechanical adv 2021

Τις προηγούμενες ημέρες τα δημοτικά συνεργεία τοποθέτησαν τις εγκαταστάσεις τροφής και νερού για αδέσποτα σε 13 σημεία των Χανίων, όπου μεταξύ άλλων είναι στην περιοχή του Κουμ Καπί στην Πύλη της Άμμου, στα δικαστήρια, στην οδό Μελετίου Πηγά, μέσα στην πόλη και σε περιαστικές περιοχές.

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, αυτό δεν είναι το πρώτο βήμα που κάνει η δημοτική αρχή για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Ο Γιάννης Νικηφοράκης μάλιστα απευθύνει έκκληση στους πολίτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ζώο συντροφιάς, να μην αγοράζουν, αλλά αντιθέτως να υιοθετούν αδέσποτα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble