ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικους

Στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών μπαίνουν διαρκώς το τελευταίο διάστημα υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με τον 56χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε στην Τρίπολη, άλλη μία εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

brands heaven2021

Με βάση έγκυρες πληροφορίες του Parakritika.gr, με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Ανηλίκων και της Ανακρίτριας, άλλος ένας άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε επίσης στις φυλακές Τριπόλεως πριν από λίγες ημέρες.

Ο συγκεκριμένος Χανιώτης φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις τουλάχιστον σε δύο ανήλικα παιδιά.

neratzoulis neo

Την αποκάλυψη φαίνεται να έκανε ένα από τα ανήλικα θύματά του, που μάλιστα λάμβανε άσενο οπτικοακουστικό υλικό από το ίδιο.

Οι δύο τελευταίες υποθέσεις που έχουν προκύψει στα Χανιά -και οι όποιες πιθανώς άλλες βγουν στην πορεία, καθώς όσες σχετίζονται με ανήλικους δεν συνηθίζεται να έρχονται στην επιφάνεια- δείχνουν ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες, αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, έχουν πλέον σκοπό να ανοίγουν όλοι οι σχετικοί φάκελοι και να κλείνουν άμεσα, εφ’ όσον προκύπτουν στοιχεία, με τις προφυλακίσεις των φερόμενων ως δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι οι οικογένειες των δύο ανηλίκων παιδιών, που ο 56χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει πάνω τους, είχαν το θάρρος μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους να μιλήσουν και να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button