ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Με drones και πλωτά σκάφη του Λιμενικού συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αναζήτηση του αγρότη


Τελευταία ενημέρωση:

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε και πάλι η επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό του 61χρονου πολύτεκνου αγρότη που παρασύρθηκε χθες το μεσημέρι από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων.Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 60 πυροσβέστες, ενώ από την Αθήνα έφθασαν χθες εξειδικευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Οι έρευνες συνεχίζονται και με πλωτά μέσα που διατέθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ενώ καθοριστικής σημασίας θεωρείται η πτήση drones που είχαν αξιοποιηθεί και στην πρόσφατη επιχείρηση στον Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονο αγρότης, πατέρας πέντε παιδιών, προσπάθησε χθες και ενώ μαινόταν τα καιρικά φαινόμενα να διασχίσει με το αγροτικό αυτοκίνητό του τον χείμαρρο που είχε σχηματιστεί στην περιοχή του Εμπρόσνερου από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το όχημά του, όχι όμως και τον ίδιο, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Εικάζεται, ότι ο αγνοούμενο κατάφερε με κάποιο τρόπο να ανέβει στην καρότσα του αγροτικού οχήματος για να σωθεί, ωστόσο πιθανότατα βρέθηκε στα νερά.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close