ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Κεραυνός σκότωσε 30 ζώα από κοπάδιΠροσοχή, ΣΚΛΗΡΗ εικόνα – Tα αιγοπρόβατα είχαν καταφύγει κάτω από το δέντρο κατά την διάρκεια σφοδρής καταιγίδας

Ισχυρό σοκ περίμενε έναν κτηνοτρόφο που είχε αφήσει το κοπάδι με τα αιγοπρόβατά του να βοσκήσει σε μια περιοχή στην Άση Γωνιά στα Χανιά, αλλά όταν επέστρεψε βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα καθώς 30 από τα ζώα του ήταν νεκρά κάτω από ένα δέντρo!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συνολικά 20 πρόβατα και δέκα κριάρια βρέθηκαν νεκρά το ένα δίπλα στο άλλο, κάτω από ένα δέντρο σε μία δύσβατη περιοχή στην θέση Αμμολοχιά και ο κτηνοτρόφος πίστεψε αρχικά ότι κάποιος τα είχε θανατώσει. Όταν, όμως, κάλεσε κτηνίατρο για να τα εξετάσει, εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι τα άτυχα ζώα είχαν κεραυνοβοληθεί από ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση!

provata keravnos

swell adv 2021

Πράγματι, την ώρα της απουσίας του ιδιοκτήτη τους, τα αιγοπρόβατα είχαν καταφύγει κάτω από το δέντρο κατά την διάρκεια σφοδρής καταιγίδας και σκοτώθηκαν από κεραυνό. Έτσι, ο κτηνοτρόφος ζήτησε να επισκεφθεί την περιοχή κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να καταγράψει τον θάνατο των ζώων, ώστε να αποζημιωθεί.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button