Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Καθαρισμός και στρώσιμο ακτών σε όλο το παραλιακό μέτωπο

Χανιά | Καθαρισμός και στρώσιμο ακτών σε όλο το παραλιακό μέτωπο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εργασίες καθαρισμού, σάρωσης και οριοθέτησης στο παραλιακό μέτωπο, πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες με μέριμνα του Δήμου Χανίων, ενόψει της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή περίοδο. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου, έχει ξεκινήσει τις παρεμβάσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο στη Νέα Χώρα, τη Χρυσή Ακτή και τους Αγίους Αποστόλους, ενώ έχει προγραμματιστεί οι εργασίες να συνεχιστούν από το Ακρωτήρι έως και την Αγία Μαρίνα.

Κατά την τέλεση των εργασιών στη μεγάλη παραλία της Χρυσής Ακτής, στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, οι Αντιδήμαρχοι, Μιχάλης Τσουπάκης και Αντώνης Βαρδάκης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαράτσου, Κώστας Τσισμενάκης.

mechanical adv 2021

xania paralia ammos2

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Χανίων, στο περιθώριο της αυτοψίας, δήλωσε: «έχουμε ήδη ξεκινήσει ως Δήμος Χανίων την προετοιμασία για την καλοκαιρινή σεζόν και την επαναλειτουργία της οικονομίας, όχι μόνο στις ακτές, αλλά και σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου. Με καθημερινές παρεμβάσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού στον δημόσιο χώρο, βελτιώνουμε την λειτουργικότητα και προσβασιμότητα για τους δημότες και τους επισκέπτες μας. Η εικόνα της πόλης μας βελτιώνεται, με σταθερά βήματα».

Εκτός από τις εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στις ακτές, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσουπάκης τόνισε πως, εκτός από τα εξειδικευμένα μηχανήματα που πραγματοποιούν τις παρεμβάσεις σάρωσης και ευπρεπισμού των παραλιών, «σε δεύτερο χρόνο θα επιχειρήσουν και πεζοπόρα τμήματα για να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά στο παραλιακό μέτωπο, ενώ με τον φετινό σχεδιασμό οι παραλίες του Δήμου Χανίων θα έχουν πολύ καλύτερη εικόνα, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια».

Παράλληλα, το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Χανίων θα φροντίσει να μπουν επιπλέον τουαλέτες και αποδυτήρια στις παραλίες, καθώς και διπλά καλαθάκια απορριμμάτων και ανακύκλωσης, για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble