ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Καταγγελίες για τραμπουκισμούς σε βάρος μαθητών από οδηγούς του ΚΤΕΛ

Καταγγελίες για τραμπουκισμούς οδηγών του ΚΤΕΛ σε βάρος μαθητών συζητήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε γενική συνέλευση των γονέων των μαθητών στον Αλικιανό Χανίων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στη συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν και καθηγητές της σχολικής μονάδας, καταγγέλθηκε ότι οι οδηγοί εξαναγκάζουν τα παιδιά να αποβιβάζονται σε επικίνδυνα σημεία και όχι στις στάσεις λεωφορείου. Μάλιστα, σε περίπτωση που τα παιδιά ζητήσουν από τον οδηγό να τα αποβιβάσει στην καθορισμένη στάση, πολλές φορές δέχονται περιφρονητικά σχόλια και εκφοβιστική συμπεριφορά από την πλευρά των οδηγών.

caffeine adv2020b

Ο γονείς δηλώνουν διατεθειμένοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εάν χρειαστεί, ενώ την επόμενη Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση στο σχολείο μεταξύ εκπροσώπων από τον δήμο, την αστυνομία και το ΚΤΕΛ, προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που αφορά την μεταφορά των μαθητών.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button