ΚΡΗΤΗ

Χανιά – Ημερίδα: Πηγές χρηματοδότησης, φορολογικά θέματα και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων


Τελευταία ενημέρωση:

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ημερίδας: Πηγές χρηματοδότησης-φορολογικά θέματα και προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων Ν.Χανίων πού έγινε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου την Τρίτη   6-2-2018. Στόχο μας είναι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις να κάνουμε πράξη την διάχυση της γνώσης στη βάση μας, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  την κ.Μιχάκη προισταμένη των ευρωπαικών προγραμμάτων του ΟΑΚ ΑΕ για την ανάλυση του τρέχοντος προγράμματος LEADER  που αφορούν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους ,το οποίο θα χρηματοδοτήσει δράσεις των Συλλόγων με ποσοστό επιχορήγησης 80%-100%.

Σημαντική ήταν η παρουσία των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων του Ν.Χανίων και η μεγάλη αποδοχή στο Κοινού Εντύπου των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Ν.Χανίων. Συμμετείχαν ο Σημανδηράκης Παναγιώτης περιφερειακός σύμβουλος, εντενταλμένος σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ_ΚΑΜ Χαραλαμπάκης Όθωνας εκπροσωπώντας τον Δήμο Χανίων,  Μαλανδράκης Ιωάννης Δήμαρχος Δήμου Πλατανιά, ο Δερουκάκης Μανώλης Αντιδήμαρχος Δήμου Κισάμου, η Μπενάκη Αργυρώ Αντιδήμαρχος  Δήμου Αποκορώνου, ο Τσοντάκης Χρήστος μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, ο Κατάκης Δημήτρης έφορος του ΔΣ της Ενωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κρήτης.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση του Κοινού Εντύπου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων είναι αρμοδιότητα της τοπικής εφορίας της ΠΕΠΣΥ κάθε νομού.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close