ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Εσωσαν φώκια που είχε βγει στην στεριά!

Βγήκε στην παραλία για να ξεκουραστεί καταπονημένη από την ηλικία και από μια σοβαρή φλεγμονή

Μια υπερήλικη φώκια σώθηκε σε παραλία των Χανίων, χάρη στους περαστικούς που αντιλήφθηκαν την παρουσία της και έσπευσαν να ενημερώσουν τα στελέχη του Οργανισμού Προστασίας Περιβάλλοντος. Η ηλικιωμένη φώκια καταπονημένη από μια σοβαρή φλεγμονή βγήκε στην παραλία για να ξεκουραστεί και να αλλάξει τρίχωμα.

Μαθήματα ζωής παρέδωσαν άνθρωποι στα Χανιά, καθώς βοήθησαν μία φώκια σε μεγάλη ηλικία και με πρόβλημα υγείας που είχε βγει στη στεριά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η θηλυκιά φώκια είχε φλεγμονή του αναπνευστικού και για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος MOm – Monachus Monachus, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Στον αντίποδα όλων αυτών που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, σε μια άλλη γωνιά της Ελλάδας, στη Κρήτη, ΑΝΘΡΩΠΟΙ νοιάστηκαν, μας ενημέρωσαν, φρόντισαν, περιέθαλψαν μια φώκια που βγήκε να ξεκουραστεί και να αλλάξει τρίχωμα σε μια παραλία των Χανίων. Η μεγάλη σε ηλικία θηλυκιά φώκια, είχε φλεγμονή του αναπνευστικού και της παρασχέθηκε αντιβίωση μακράς διάρκειας. Ευχαριστούμε πολύ την κτηνίατρο κυρία Μαρία Καμπουράκη, μέλος του Δικτύου Κτηνιάτρων του ARION, για την φροντίδα του ζώου αλλά και όλους τους ντόπιους και περαστικούς που μας ειδοποίησαν!»

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button