Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Επαναλειτουργούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου

Χανιά | Επαναλειτουργούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Επαναλειτουργούν από σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και το Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, από αύριο, Τετάρτη 9 Ιουνίου, το προσωπικό των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας Αγίου Ιωάννη, Νέας Χώρας, Λενταριανών και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παλιάς Πόλης θα υποδεχτεί ξανά τα παιδιά, προσφέροντάς τους ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας, έως το κλείσιμο το σχολείων, θα είναι από Τρίτη έως Παρασκευή 12:00 με 20:00 και Σάββατο 8:00 με 16:00.

apostolakis adv 2

Για την ασφαλή λειτουργία των Κέντρων και την προστασία παιδιών και εκπαιδευτικού προσωπικού επισημαίνονται τα εξής:

  • Τα παιδιά θα προσέρχονται με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ μια φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με τις ισχύουσες υπουργικές αποφάσεις. Προς το παρόν και έως τη λήξη του σχολικού έτους θα γίνεται αποδεκτό το αρνητικό αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού τεστ, το οποίο κάνουν οι μαθητές για το σχολείο τους και δεν θα απαιτείται ξεχωριστό αυτοδιαγνωστικό τεστ για το Κ.Δ.ΑΠ.
  • Καθολική και σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τα παιδιά με μέριμνα για τη σχετική εκπαίδευση. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, τόσο κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων όσο και στα διαλείμματα.
  • Το προσωπικό φροντίζει καθημερινά για τον καλό αερισμό των αιθουσών, την τακτική απολύμανση του χώρου και των επιφανειών και τη διευθέτηση των δραστηριοτήτων, με τρόπο ώστε να αποφεύγονται οι μεγάλες συναθροίσεις και ο συνωστισμός των παιδιών στους χώρους των Κ.Δ.ΑΠ.
zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-