Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Ενισχύεται το Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Κρήτης

Χανιά | Ενισχύεται το Νοσοκομείο από την Περιφέρεια Κρήτης

Για την αναβάθμιση της λειτουργίας του

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει το Νοσοκομείο Χανίων από το ΠΕΠ Κρήτης 2014-2020 με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 2,3 εκ. ευρώ, που αναβαθμίζει την λειτουργία του ιδρύματος.

Με το έργο αυτό προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» με σκοπό την αντικατάσταση πεπαλαιωμένων μηχανημάτων αλλά και την προσθήκη καινούριου εξοπλισμού για την ανάπτυξη νέων ιατρικών πράξεων και υπηρεσιών.

mechanical adv 2021

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και των επισκεπτών που θα είναι χρήστες υγείας του νοσοκομείου.  Επιπλέον, ιδιαίτερη θα είναι η συμβολή του εξοπλισμού στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού αφού αρκετά από τα μηχανήματα προορίζονται για νευραλγικά τμήματα πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση του Covid-19 όπως ο ενδοσκοπικός πύργος για βρογχοσκοπήσεις.

apostolakis adv 2

Πιο συγκεκριμένα με το έργο θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος έξι (6) χειρουργικών τραπεζών μεταφερομένης επιφάνειας, Γ κάμερας, ψηφιακών ακτινολογικών και λοιπού εξοπλισμού, όπως o ενδοσκοπικός πύργος για βρογχοσκοπήσεις, δέκα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, τριών αναισθησιολογικών σταθμών, μηχανήματος Yac laser, οπτική τομογραφία OCT καθώς και προμήθεια και εγκατάσταση τριών προβολέων χειρουργείου οροφής. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.319.400 ευρώ και το έργο θα υλοποιήσει το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble