Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Ενας ακόμη μοριακός αναλυτής στο νοσοκομείο

Χανιά | Ενας ακόμη μοριακός αναλυτής στο νοσοκομείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τη δυνατότητα ελέγχου ακόμη περισσότερων δειγμάτων θα έχει το Νοσοκομείο Χανίων, καθώς η εταιρία που προμήθευσε τον πρώτο μοριακό αναλυτή, προχώρησε στη δωρεά ενός ακόμη. Το νοσοκομείο θα μπορεί πλέον από τις επόμενες ημέρες να κάνει μεγαλύτερο αριθμό μοριακών τεστ ανίχνευσης κορονωϊού, που υπολογίζονται -αν χρειαστεί- πως θα είναι πάνω από 700 την ημέρα.

Τα αποτελέσματα, όπως γίνεται και σήμερα, θα βγαίνουν μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω αναμνονή.

mechanical adv 2021

Τι είναι η μοριακή ανάλυση δειγμάτων

apostolakis adv 2

Πρόκειται για πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα Μοριακής Διάγνωσης για ανίχνευση του ιού SARS CoV-2 σε συμπτωματικούς, αλλά και ασυμπτωματικούς ασθενείς.

Ολοκληρώνει με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία όλα τα στάδια δίχως να απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση. Εκτελεί διπλάσιους διαγνωστικούς ελέγχους ημερησίως, δίνοντας αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρόνο.

Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να αξιοποιηθεί και για διαφορετικού είδους αναγκαίους εργαστηριακούς ελέγχους, όπως για HIV, ιογενείς ηπατίτιδες, ερπητοϊοί, στρεπτόκοκκου, άλλα και για πολλές ακόμη περιπτώσεις.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble