ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Εκδόθηκε Missing Alert για την 29χρονη ΓαλλίδαTο αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και μέσα σ’ αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο προτ – μπαγκάζ

Κορυφώνεται η αγωνία για την 29χρονη Γαλλίδα, η οποία εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου 2021 από το Ελαφονήσι της Κρήτης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με τις έρευνες εντοπισμού της μέχρι στιγμής να μην έχουν αποδώσει καρπούς εκδόθηκε, πριν λίγω ώρα από το «Χαμόγελο του παιδιού» missing alert.

Πρόκειται για τη Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία έχει ύψος 1.48 μ., μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η κοπέλα μάλιστα έχει μία χαρακτηριστική κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

swell adv 2021

Νωρίς το μεσημέρι, το αυτοκίνητο της νεαρής κοπέλα εντοπίστηκε παρατημένο στον Κριό και σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μέσα σ’ αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο προτ – μπαγκάζ. Τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρχές.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η 29χρονη είχε ανεβάσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το Ελαφονήσι στις 24 Ιουνίου και σύμφωνα με τοπικά Μέσα είχε κλείσει δωμάτιο στην Παλαιόχωρα για την επόμενη μέρα, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Οι αρχές φοβούνται για τα χειρότερα και η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία, ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.


Σχετικά άρθρα

Back to top button