ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Εγκληματική ομάδα διαρρηκτών εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣΗ ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την αποδόμηση εγκληματικής ομάδας η οποία διέπραττε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα στα Χανιά.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος έξι Ελλήνων, ηλικίας από 22 έως 32 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα και ύστερα από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι οι έξι Έλληνες, ενεργώντας από κοινού από τις 8 Σεπτεμβρίου 2018 έως τις 16 Νοεμβρίου του 2018 είχαν διαπράξει συνολικά επτά κλοπές σε οικίες και επιχείρηση και μια κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Όπως προέκυψε τα έξη άτομα με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση διέπρατταν κλοπές στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της συνολικής τους δράσης αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις), προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα (μεταλλικό κυτίο, καταγραφικό μηχάνημα καμερών κ.α.) η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 30.000 ευρώ και 200 δολάρια Αμερικής.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Πηγή
Ekriti.gr

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close