ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Εγκαινιάστηκε το νέο Παιδοδιαβητολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Από το παιδοδιαβητολογικό ιατρείο και τον χώρο του ρομποτικού συστήματος διαλογής φαρμάκων, ξεκίνησε η επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η Yπουργός εγκαινίασε τις δύο υπηρεσίες, που ήδη εξυπηρετούν τους Χανιώτες.

“ΧΡΥΣΟΣ

Παιδοδιαβητολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Χανίων

Το πρώτο με ΦΕΚ παιδοδιαβητολογικό ιατρείο σε δευτεροβάθμιο νοσοκομείο στην Ελλάδα λειτουργεί εδώ και μερικές μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ήδη το ιατρείο εξυπηρετεί 40 παιδιά με διαβήτη τύπου 1 και συνολικά πάνω από 100 παιδιά στο σύντομο διάστημα λειτουργίας του.

“IN_AND_OUT

Παράλληλα η κα Γκάγκα ξεναγήθηκε στον χώρο, όπου λειτουργεί το αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα διαχείρισης και διανομής φαρμάκων, που λειτουργεί ήδη με πάνω από 20.000 σκευάσματα

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα τέτοιο σύστημα, που εξασφαλίζει την διαφάνεια της διαδικασίας και απελευθερώνει ανθρώπινους πόρους.

Mechanical Solutions

Νωρίτερα η κα Γκαγκά είχε συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας με την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, την Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των εργαζομένων του νοσοκομείου, ενώ ακολούθησε επιθεώρηση στα έργα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νοσοκομείο Χανίων, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button