ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Eφτασαν με το «Mein Schiff 5», πήγαν βόλτα, αλλά δεν τους επέτρεπαν να ψωνίσουν ούτε νερό!Έδεσε στο λιμάνι της Σούδας νωρίς το πρωί της Πέμπτης το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 5» της TUI Cruises, μεταφέροντας 1.300 επιβάτες. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο φτάνει στα Χανιά κάθε δεκαπέντε ημέρες και συγκεκριμένα τις Πέμπτες.

Από τους 1.300 επιβάτες κατέβηκαν και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο κέντρο των Χανίων 750 άτομα. Ωστόσο, το πρωτόκολλο της εταιρείας, γενικότερα, είναι ιδαίτερα αυστηρό λόγω της πανδημίας και εξαιτίας του γεγονότος ότι τα Χανιά μέχρι προχθές ήταν στο «πορτοκαλί».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Έτσι, οι επιβάτες απαγορεύεται να προβούν σε οποιαδήποτε αγορά από τοπικές επιχειρήσεις, ήτοι οι τουρίστες δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε καν νερό ή τσιγάρα.

Οι επιβάτες μετακινούνται με ειδικά λεωφορεία σε επιλεγμένα μέρη και δεν πρέπει καν να σταματούν έξω από τις βιτρίνες των καταστημάτων.

swell adv 2021

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, είναι να έχουν δημιουργηθεί αντιδράσεις από επιχειρηματίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας τα οποία φιλοξενούν τα κρουαζιερόπλοια της συγκεκριμένης εταιρείας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει επαφές από το Λιμενικό ταμείο Χανίων με την TUI Cruises και, ενδεχομένως, στο αμέσως επόμενο διάστημα τα πράγματα να αλλάξουν.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα δέσει πάλι στο λιμάνι της Σούδας σε δύο Πέμπτες και ίσως το γεγονός ότι τα Χανιά «έπεσαν» στο κίτρινο στον επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδας, να λειτουργήσει θετικά.


Πηγή
FlashNews

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button