Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά, Δικηγόρος Οίκου Ευγηρίας | «Οι καταγγέλλοντες άλλα έλεγαν πριν και άλλα...

Χανιά, Δικηγόρος Οίκου Ευγηρίας | «Οι καταγγέλλοντες άλλα έλεγαν πριν και άλλα μετά»

Για 4-5 περιφερόμενους μάρτυρες μίλησε στο Flashnews.gr ο εξ Αθηνών πληρεξούσιος δικηγόρος της δομής ηλικιωμένων στα Χανιά, Νικόλαος Ρουσόπουλος - «Έχω μηνύματα καταγγελόντων για το τι έλεγαν πριν»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αυτή τη φορά και μετά τις καταγγελίες που είχαμε δημοσιεύσει, συγγενών ανθρώπων που είχαν φιλοξενηθεί στη Δομή και αφού πρώτα είχε προβληθεί και η άποψη της ιδιοκτήτριας της δομής αλλά και τι ανέφεραν οι πληροφορίες για τα πιθανά κίνητρα της δομής που κατηγορείται για αξιόποινες πράξεις και τα οποία ερευνούνται από την Εισαγγελία.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Δομής στην Αθήνα Νικόλαο Ρουσσόπουλο, λίγη ώρα πριν αυτός μεταβεί στον Άρειο Πάγο για να ζητήσει την τήρηση της μυστικότητας της προκαταρκτικής διαδικασίας και του σεβασμού του τεκμηρίου της αθωότητας  από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν καν απαγγελθεί κατηγορίες.

mechanical adv 2021

Στην τοποθέτηση του αναφέρει:

apostolakis adv 2

«Όταν έχεις μια οποιαδήποτε δομή άνω των 1000 ατόμων δεν μπορείς να προβάλλεις τις κατηγορίες 4-5 πρώην εργαζομένων ή συγγενών που για κάποιο λόγο βγαίνουν δημόσια.. Όταν σαν Ασφάλεια Χανίων κάνεις την προκαταρκτική εξέταση, τυχαία από τους υπόλοιπους 1095 τρόφιμους ή συγγενείς τους, τους καλείς για να καταθέσουν και να σου πουν αν συμβαίνει κάτι στη Δομή. Για αυτό και εγώ  μεταβαίνω στον Άρειο Πάγο με μια λίστα πάνω από 50 ονόματα που μόνοι τους πήραν τηλέφωνο και έδωσαν το τηλέφωνό τους για να καταθέσουν».

Ο ίδιος τονίζει ότι έχει στη διάθεσή του μηνύματα των καταγγελόντων που πριν ξεκινήσει αυτή η υπόθεση και πριν απολυθούν από την Δομή είχαν ουσιαστικά εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον χώρο εργασίας τους:

«Δεν είναι δυνατόν 4-5 περιφερόμενοι μάρτυρες να σπιλώνουν τη φήμη και την υπόληψη μιας Δομής. Δεν μπορεί μια πρώην υπάλληλος να στέλνει μήνυμα και να λέει (πριν τηναπόλυσή της) ότι είμαι σε μια ιδιαίτερη “φάτνη ανθρώπων” και ξαφνικά να λέει αυτά τα πράγματος. Ούτε ο έτερος που περιφέρεται στα κανάλια και στα ΜΜΕ να στέλνει μήνυμα λέγοντας “συγγνώμη είχατε δίκιο σε όλα, ήταν λάθος μου που δεν έκανα το δεύτερο τεστ” και ξαφνικά να κάνεις καταγγελίες για πράγματα που είχε δει. Γιατί δεν τα κατήγγειλε από την αρχή;».

Καταλήγοντας ο κ. Ρουσσόπουλος τονίζει ότι η Ασφάλεια Χανίων θα πρέπει να ξεκινήσει να ζητά τις καταθέσεις συγγενών ανθρώπων που φιλοξενήθηκαν στη Δομή, πλην των κατεγγελόντων:

«Θεωρώ ότι πλέον θα αρχίσει η Ασφάλεια Χανίων να καλεί και τα υπόλοιπα άτομα που έχουμε προτείνει εμείς ή και άλλων, πλην των καταγγελλόντων για να λάμψει η αλήθεια».

ΠΗΓΗ: flashnews.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble