ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Αρχίζουν τα προγράμματα των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας – ΚΔΑΠ

Πλούσιες δράσεις έχουν ετοιμάσει για το φετινό καλοκαίρι τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων.

Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας -ΚΔΑΠ υποδέχονται τα παιδιά σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία, με μια σειρά από ποικίλες δράσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους και θα τα γεμίσουν με πολλή χαρά, γνώση και καινούριες εμπειρίες .

caffeine adv2020b

Ο θεματικός πυρήνας της καλοκαιρινής περιόδου έχει τίτλο “Καλοκαίρι Μύρισε” και οι δράσεις θα χαρακτηρίζονται από τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, τη χαλαρή διάθεση τη διασκέδαση, τη χαρά και το παιχνίδι.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

neratzoulis neo

Θεατρικό παιχνίδι
Ομαδικά παιχνίδια στην “αυλή”
Ζωγραφική και κατασκευές
Εικαστικά παιχνίδια
Μedia animation
Κατασκευή μουσικών οργάνων
Δημιουργία κουκλοθέατρου κοπτική – ραπτική
Μουσικοκινητικά παιχνίδια
Καλοκαιρινή χορωδία
Μουσική παιδεία
karaoke party
Θεματικά party
Χορός( παραδοσιακοί, λάτιν, zumba)
Διαγωνισμοί τραγουδιού
Kids kichen lab
Αγωγή Υγείας
Βιωματικά εργαστήρια κοινωνικών δεξιοτήτων
Εργαστήριο φιλαναγνωσίας
Δανειστική Βιβλιοθήκη
Επιτραπέζια παιχνίδια

Η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου ξεκινά την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες – 2 τμήματα με 15 παιδιά – σε κάθε Κέντρο σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.

Τηλ επικοινωνίας:

ΚΠΔ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ: 2821050013
ΚΠΔ Ν.ΧΩΡΑΣ: 2821059903

ΚΠΔ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: 2821059903

ΚΔΑΠ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ (ΕΣΠΑ): 2821020112

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button