ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Αναβαθμίζονται αθλητικές εγκαταστάσεις – Κολυμβητήριο Χανίων

Κολυμβητήριο Χανίων, στη Νέα Χώρα. Ένα κολυμβητήριο στο οποίο μυήθηκαν στον υγρό στίβο πολλές από τις δόξες του ελληνικού αθλητισμού, στα αθλήματα του πόλο, της κολύμβησης αλλά και της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Ένα κολυμβητήριο που κατασκευάστηκε το 1964 και οι εγκαταστάσεις μοιάζουν σαν να έχουν μείνει σε εκείνη την εποχή.

Μέσα στους επόμενους μήνες όμως αναμένεται να υπάρξει εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων καθώς από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων θα υπογραφεί με τον ΟΑΚ η Προγραμματική Σύμβαση για τις Μελέτες Ανακατασκευής του. Επίσης, τόσο στην πόλη των Χανίων, όσο και γενικότερα στον νομό θα δρομολογηθούν έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με στόχο την αθλητική αναβάθμιση ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε σε δύο διεθνείς διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το ΕΑΚ Χανίων για το 2021 θα έχει αυξημένη τακτική χρηματοδότηση για το 2021, ύψους 1.050.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στα Χανιά εξετάστηκαν και τρία έργα που αφορούν το Εθνικό Στάδιο. Πρόκειται για εργασίες επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων, ύψους 200.000 ευρώ, έργο που ολοκληρώθηκε και παρελήφθη από την Επιτροπή παραλαβής στις 15/07/2021, η κατασκευή ενός νέου διαδρόμου προθέρμανσης (84.000 ευρώ), όπου προέκυψε ο Ανάδοχος και υπογράφεται η απόφαση κατακύρωσης για να ξεκινήσουν οι εργασίες καθώς και η ενεργειακή Αναβάθμιση Ηλεκτροφωτισμού Εθνικού Σταδίου «Έλενας Βενιζέλου» (750.000 ευρώ), όπου και εδώ έχει προκύψει Ανάδοχος και άμεσα υπογράφεται η σύμβαση υλοποίησής του.

Για την ευρύτερη περιοχή των Χανίων έχουν δρομολογηθεί ή ολοκληρωθεί έργα όπως η αποπεράτωση κλειστού γυμναστηρίου με κτίριο γραφείων – αποδυτηρίων στο Δήμο Κισσάμου (2.100.000 ευρώ), κατασκευή αναψυκτήριου και αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Φραγκοκάστελλου, Δήμου Σφακίων (350.000 ευρώ) και βελτίωση αθλητικών υποδομών Δήμου Σφακέων, με προμήθεια υλικών συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων (70.000 ευρώ).

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button