ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Αγνωστοι εξαπατούν πολίτες χρησιμοποιώντας το όνομα του αντιδημάρχου Οικονομικών

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Δήμος Χανίων ύστερα από τη διαπίστωση ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του αντιδημάρχου Οικονομικών προκειμένου να εξαπατήσουν πολίτες για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων αναφέρει: «Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κακόβουλοι χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία του αντιδημάρχου Οικονομικών, Τάσου Αλόγλου, προκειμένου να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες. Εφιστάται η προσοχή των επιχειρηματιών, καθώς πρόκειται για δεύτερο περιστατικό σε σύντομο χρονικό διάστημα με την εμπλοκή αιρετού του Δήμου Χανίων, αφού ανάλογα περιστατικά κατεγράφησαν και με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γιάννη Γιαννακάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και με άλλους αντιδημάρχους στην Κρήτη.

caffeine adv2020b

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους και σε κάθε ανάλογη περίπτωση να επικοινωνούν για επιβεβαίωση της αλήθειας. Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία και όχι από οιονδήποτε αιρετό».

neratzoulis neo

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button