ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: 4 μεγάλες, κόκκινες καρδιές σε κομβικά σημεία του δήμου για καλό σκοπό!

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Οι καρδιές έχουν κατασκευαστεί από το συνεργείο της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και έχουν τοποθετηθεί με σκοπό να συγκεντρώνουν τα πλαστικά καπάκια, τα οποία αργότερα θα αξιοποιηθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, με την επιπλέον οικονομική ενίσχυση από τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και σε συνεργασία με τα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης επεσήμανε αναφορικά με τη δράση: «Οι πρώτες αυτές καρδιές βρίσκονται σε κομβικά σημεία της πόλης μας, εξυπηρετώντας διπλό σκοπό. Αρχικά να συγκεντρώσουν τα πλαστικά καπάκια, που διαφορετικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια, και έπειτα να ενισχύσουμε το έργο των φιλανθρωπικών σωματείων της πόλης, σε συνεργασία πάντα με την Αντιδήμαρχο, Ελένη Ζερβουδάκη, και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, προφέροντας αναπηρικά αμαξίδια στους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη», ενώ ανέφερε επίσης: «η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. έχει σκοπό να ενισχύσει χρηματικά με τη δωρεά ποσού την καλή πρόθεση όλων όσων συμμετέχουν στη δράση, συγκεντρώνοντας καπάκια, ώστε να έχουν οι άνθρωποι, που τα χρειάζονται, τα αμαξίδια το συντομότερο δυνατό».

“ΧΡΥΣΟΣ

Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, ανέφερε: «Είμαστε σε συνεννόηση με τα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης μας, καταγράφοντας τις ανάγκες, που υπάρχουν, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που παρά το σύντομο χρονικό διάστημα η κινητοποίηση των πολιτών είναι συγκινητική με τα πρώτα εκατοντάδες κιλά να έχουν συγκεντρωθεί για αυτό τον σκοπό».

Σημειώνεται τέλος ότι πρόκειται να προστεθούν και άλλα σημεία συγκέντρωσης για πλαστικά καπάκια, ενώ επισημαίνεται πως αυτά δεν αποτελούν χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button