ΚΡΗΤΗ

Η Celestyal Cruises συμπεριλαμβάνει τον Αγιο Νικόλαο στους προορισμούς τηςΕπισημοποιήθηκε το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος της εταιρεία “Celestyal Cruises”  για τα έτη 2021 & 2022 όπου στο εξής, συμπεριλαμβάνεται ο Άγιος Νικόλαος, στα λιμάνια που θα επισκέπτεται  το Celestyal Crystal (1200 επιβατών) σύμφωνα με το πρόγραμμα «Idyllic Aegean» 7 διανυκτερεύσεων ( 28 προσεγγίσεις για το 2021 και 24 για το 2022).

“Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί επιστέγασμα μιας δομημένης προσπάθειας 3 χρόνων και δικαιώνει πλήρως την προσήλωση μας αναφορικά με την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο τουρισμός και η κρουαζιέρα αποτελούν σταθερό στόχο της Δημοτικής Αρχής και του Λιμενικού Ταμείου που ακολουθούν  το σχέδιο  στρατηγικής που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και αναμένοντας τις επόμενες μέρες τα ειδικά πρωτόκολλα που θα επιτρέψουν τον προγραμματισμό για την έναρξη και των δρομολογίων στην κρουαζιέρα δηλώνουμε παρόντες.

swell adv 2021

Μάλιστα, το βραβείο που διεκδίκησε και κέρδισε το Λ.Τ από το Cruise Insight για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας (Enhanced Passenger Experience) βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στην παρούσα χρονική περίοδο, η προσπάθεια μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, έτσι ώστε όταν γίνει η επανεκκίνηση να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για τον Άγιο Νικόλαο και τον προορισμό”.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button