ΚΡΗΤΗ

Στις 20 αυξήθηκαν οι κλίνες κορωνοϊού στο νοσοκομείο ΡεθύμνουΔέκα επιπλέον κλίνες αναπτύχθηκαν στην κλινική Covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου, μετά την αύξηση που σημειώνει ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό, που χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας και οι υφιστάμενες κλίνες δεν επαρκούσαν να καλύψουν τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης είχαν προστεθεί 4 κλίνες και χθες προστέθηκαν ακόμη έξι με τον συνολικό αριθμό των κρεβατιών της κλινικής covid να ανέρχονται πλέον σε 20.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Χθες το απόγευμα ήταν κατειλημμένα τα μισά κρεβάτια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την ώρα που παίρνουν εξιτήριο κάποιοι ασθενείς, εισάγονται στην κλινική άλλοι. Χθες από τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που κατέγραψε το νοσοκομείο (οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή προς νοσηλεία των 2 ) και ο τρίτος μπήκε σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στην κλινική covid μεταφέρονται και περιστατικά που με ήπια συμπτώματα παρέμεναν κατ’ οίκον αλλά στην πορεία παρουσίασαν σοβαρότερα συμπτώματα και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.

swell adv 2021

Το ηλικιακό φάσμα των ασθενών που νοσηλεύονται είναι από 46 έως 86 ετών με τους περισσότερους ασθενείς να είναι άνω των 55 ετών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Να σημειωθεί ότι στον νομό Ρεθύμνου ο ΕΟΔΥ έδωσε χθες 7 νέα κρούσματα κορωνοϊού.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button