Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣτις 20 αυξήθηκαν οι κλίνες κορωνοϊού στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Στις 20 αυξήθηκαν οι κλίνες κορωνοϊού στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Δέκα επιπλέον κλίνες αναπτύχθηκαν στην κλινική Covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου, μετά την αύξηση που σημειώνει ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό, που χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας και οι υφιστάμενες κλίνες δεν επαρκούσαν να καλύψουν τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης είχαν προστεθεί 4 κλίνες και χθες προστέθηκαν ακόμη έξι με τον συνολικό αριθμό των κρεβατιών της κλινικής covid να ανέρχονται πλέον σε 20.

mechanical adv 2021

Χθες το απόγευμα ήταν κατειλημμένα τα μισά κρεβάτια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την ώρα που παίρνουν εξιτήριο κάποιοι ασθενείς, εισάγονται στην κλινική άλλοι. Χθες από τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που κατέγραψε το νοσοκομείο (οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή προς νοσηλεία των 2 ) και ο τρίτος μπήκε σε κατ’ οίκον καραντίνα.

apostolakis adv 2

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι στην κλινική covid μεταφέρονται και περιστατικά που με ήπια συμπτώματα παρέμεναν κατ’ οίκον αλλά στην πορεία παρουσίασαν σοβαρότερα συμπτώματα και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.

Το ηλικιακό φάσμα των ασθενών που νοσηλεύονται είναι από 46 έως 86 ετών με τους περισσότερους ασθενείς να είναι άνω των 55 ετών.

Να σημειωθεί ότι στον νομό Ρεθύμνου ο ΕΟΔΥ έδωσε χθες 7 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble