ΚΡΗΤΗ

Αυτή είναι η αλήθεια για την πορεία της πανδημίας στο ΛασίθιΠανικός τα τελευταία 24ωρα επικρατεί στα social media στις κοινωνίες του νομού Λασιθίου αλλα κυρίως στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου που λόγω δημοσιευμάτων προκύπτουν πολλά ερωτήματα για τα πόσα κρούσματα τελικά έχει η περιοχή μας.

Πάντα με σεβασμό και μεγάλη προσοχή σε ένα σοβαρό και κρίσιμο θέμα που μας αφορά όλους, σχετικά με τον covid-19, η ομάδα του Κρητικού Πρακτορείου Ειδήσεων (cna.gr),  σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα επίσημα κρούσματα στο νομό Λασιθίου με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ από τις 28/1 μέχρι σήμερα για να σταματήσει αυτή διασπορά fake news αλλά και για την σωστή ενημέρωση των πολιτών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναλυτικα για το νομό Λασιθίου:

  • στις 28/1 – 14 επίσημα κρούσματα
  • στις 29/1 – 18 επίσημα κρούσματα
  • στις 30/1 – 7 επίσημα κρούσματα

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε και τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ ανά ημερομηνία:

swell adv 2021

  • 28/1 δείτε την έκθεση του ΕΟΔΥ – ΕΔΩ
  • 29/1 δείτε την έκθεση του ΕΟΔΥ – ΕΔΩ
  • 30/1 δείτε την έκθεση του ΕΟΔΥ – ΕΔΩ

Προσέχουμε τι διαβάζουμε και που το διαβάζουμε μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διότι κυκλοφορούν και τα fake news ή τίτλοι δολώματα (clickbait) για να κερδίζουν κάποιοι τα κλικ που θα τους «ανεβάσει».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Διαβάζουμε πάντα επίσημα στοιχεία και επίσημα μέσα που στόχο έχουν την σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Ενημερωνόμαστε πάντα από τους επίσημους φορείς και όχι από κάποιους ή κάποιες οι οποίες διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις καθαρά για ιδιοτελείς σκοπούς και όχι για το όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η ομάδα του CNA.GR


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button