ΚΡΗΤΗ

Αστυνομικοί Λασιθίου: Δωρεά χιλίων υφασμάτινων μασκών πολλαπλών χρήσεων

Μάσκες προστασίας από τον κορωναϊό προμηθεύτηκε από ιδιώτες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου. Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους χορηγους τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

caffeine adv2020b

H Ένωσή μας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για υγειονομική κάλυψη ημών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου, εξασφαλίσαμε από γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης μας, δωρεά χιλίων (1000) υφασμάτινων προστατευτικών μασκών πολλαπλών χρήσεων, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε ένα συνάδελφο που υπηρετεί στις Υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία «ASTOR Α.Ε» και τους κυρίους Αμπατζίδη Παναγιώτη και Μασλιμόπουλο Παναγιώτη που στάθηκαν αρωγοί των προσπαθειών της Ένωσής μας. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν μια έμπρακτη αναγνώριση και αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

neratzoulis neo

Η ανωτέρω εταιρία πρόσφατα έχει σταθεί ξανά αρωγός των προσπαθειών της Ένωσης μας, για την κάλυψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Συναδέλφων μας, με την δωρεά, από αυτή, στολών και προστατευτικών επικαλαμίδων για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Α.Τ Αγίου Νικολάου.

Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button