ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Αρκετά ακίνητα στο περιουσιολόγιο του ΔήμουΣυνάντηση με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τεχνικών & Επιχειρηματικών Μελετών “ΝΟΤΙΟΝ” κ. Μαρία Μαρκάκη, είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σύνταξη  και συμπλήρωση του φακέλλου από το εν λόγω γραφείο, που περιλαμβάνει τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και αναμένεται να υποβληθεί στο Κτηματολόγιο.

“Πρόκειται για μια εξαιρετική εργασία – δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου που σε συνδυασμό με όλα όσα εξελίσσονται (GIS, τακτοποίηση άλλων ζητημάτων), θα δώσουν στον Δήμο, την δυνατότητα απόκτησης ενός αξιόπιστου αρχείου, που θα χρησιμεύσει στο εξής στον προγραμματισμό και στην παρακολούθηση, όλων των θεμάτων του Δήμου”.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μάλιστα – όπως έκανε γνωστό – από την μέχρι σήμερα διερεύνηση, έχει προκύψει ένας ικανός αριθμός πρόσθετων ακινήτων τα οποία δεν ήταν καταγεγραμμένα στο περιουσιολόγιο του Δήμου, ενώ με την προσθήκη συμβολαίων παραχώρησης, εγγράφων, τοπογραφικών, το αρχείο στην τελική του μορφή, θα είναι πλήρες και εύκολα αξιοποιήσιμο από τον Δήμο αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button