Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Αρκετά ακίνητα στο περιουσιολόγιο του Δήμου

Αγιος Νικόλαος: Αρκετά ακίνητα στο περιουσιολόγιο του Δήμου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συνάντηση με την εκπρόσωπο του Γραφείου Τεχνικών & Επιχειρηματικών Μελετών “ΝΟΤΙΟΝ” κ. Μαρία Μαρκάκη, είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σύνταξη  και συμπλήρωση του φακέλλου από το εν λόγω γραφείο, που περιλαμβάνει τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και αναμένεται να υποβληθεί στο Κτηματολόγιο.

“Πρόκειται για μια εξαιρετική εργασία – δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου που σε συνδυασμό με όλα όσα εξελίσσονται (GIS, τακτοποίηση άλλων ζητημάτων), θα δώσουν στον Δήμο, την δυνατότητα απόκτησης ενός αξιόπιστου αρχείου, που θα χρησιμεύσει στο εξής στον προγραμματισμό και στην παρακολούθηση, όλων των θεμάτων του Δήμου”.

mechanical adv 2021

Μάλιστα – όπως έκανε γνωστό – από την μέχρι σήμερα διερεύνηση, έχει προκύψει ένας ικανός αριθμός πρόσθετων ακινήτων τα οποία δεν ήταν καταγεγραμμένα στο περιουσιολόγιο του Δήμου, ενώ με την προσθήκη συμβολαίων παραχώρησης, εγγράφων, τοπογραφικών, το αρχείο στην τελική του μορφή, θα είναι πλήρες και εύκολα αξιοποιήσιμο από τον Δήμο αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble