Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑρκαλοχώρι | Ξεκινάει το έργο της κατασκευής νέας βιοκλιματικής πλατείας

Αρκαλοχώρι | Ξεκινάει το έργο της κατασκευής νέας βιοκλιματικής πλατείας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η σύμβαση για τη δημιουργία μιας νέας βιοκλιματικής πλατείας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου – έναντι του νεοαναγειρόμενου δημοτικού καταστήματος – στο Αρκαλοχώρι υπογράφηκε την Πέμπτη 4 Μαρτίου από το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και τον ανάδοχο του έργου.

Στόχος του εν λόγω έργου – που έχει π/υ 613.000 € και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Ε.Π. “Κρήτη 2014-2020”- είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η προώθηση της αειφορίας, μέσω της διαμόρφωσης ενός νέου δημόσιου- κοινόχρηστου χώρου με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά.

mechanical adv 2021

Με την ολοκλήρωση της πράξης – εντός 12 μηνών – οι χώροι που θα παραδοθούν στους πολίτες θα περιλαμβάνουν: μια νέα πλατεία συνολικής επιφάνειας 1.500m2 περίπου, με χώρους πρασίνου, ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, παιδική χαρά, ένα πολυχρηστικό κιόσκι που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως χώρος εργασίας-επιχειρηματικών συναντήσεων όσο και ως χώρος πληροφόρησης, πέργκολες με σταθερά καθιστικά και βοτανικό κήπο με αρωματικά μεσογειακά θαμνώδη φυτά.

apostolakis adv 2

Με αφορμή τη συμβασιοποίηση του έργου ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με την υπογραφή της σύμβασης, ένα πολύ σημαντικό έργο που σχεδίασε, οραματίστηκε και ενέταξε στο ΕΣΠΑ, η παρούσα δημοτική αρχή παίρνει το δρόμο της υλοποίησης! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε λίγους μήνες θα παραδώσουμε ένα νέο πολυχρηστικό δημόσιο χώρο στους δημότες μας, ο οποίος ευελπιστούμε πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και κοινωνικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής!»

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble