Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Αρχίζουν να φαίνονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα;

Αγιος Νικόλαος: Αρχίζουν να φαίνονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα;

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην προσπάθεια βελτίωσης των κυκλοφοριακών συνθηκών και της ασφάλειας κίνησης πεζών και οχημάτων, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προχωρά την ερχόμενη εβδομάδα, σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στον αδιαμόρφωτο έως σήμερα κόμβο της οδού “Γνώσεως”, όπου όπως έχει διαπιστωθεί δημιουργούνται καθημερινά, τεράστια προβλήματα λόγω της άναρχης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τα τουριστικά λεωφορεία που έρχονται από το Ηράκλειο και θέλουν να κινηθούν εξυπηρετώντας ξενοδοχεία από το Αμμούδι μέχρι την Ελούντα, μετά την αριστερή στροφή στα φανάρια εισόδου στην πόλη – μέσω του αδιαμόρφωτου και άναρχου κόμβου – εισέρχονται στην οδό “Γνώσεως” και μέσω της οδού “Μίνωος” καταλήγουν στο Round About στο Αμμούδι, απ΄ όπου συνεχίζουν την πορεία προς την παραλιακή ζώνη. Για το λόγο αυτό, όπως ο ίδιος εξήγησε,  θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και να χρησιμοποιείται στο εξής η διαδρομή μέσω του περιφερειακού της Ελούντας στην οδό “Μίνωος” και από εκεί ν΄ ακολουθείται η γνωστή διαδρομή.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην οδό “Γνώσεως” που ωστόσο παραμένει δρόμος διπλής κυκλοφορίας.

apostolakis adv 2

“Προσπαθούμε – δήλωσε χαρακτηριστικά –  να κάνουμε πιο ήπια  την κυκλοφορία σ΄ αυτόν τον κόμβο και ν΄ αποφευχθεί η κυκλοφοριακή επιβάρυνση, μέχρι ότου ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος σχεδιασμός.

Ωστόσο και ο  αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κωνσταντίνος Καστελιανάκης, δηλώνοντας ότι στην περιοχή, υπάρχουν πολλά σχολεία, όπου κατά τις ώρες προσέλευσης ή αποχώρησης των μαθητών ( η μεταφορά τους γίνεται είτε από τους γονείς τους, είτε με λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ) δημιουργείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, επανέλαβε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ, θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, σ΄  ένα επίμαχο σημείο της πόλης, καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble