ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Αρχίζουν να φαίνονται τα κυκλοφοριακά προβλήματα;Στην προσπάθεια βελτίωσης των κυκλοφοριακών συνθηκών και της ασφάλειας κίνησης πεζών και οχημάτων, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προχωρά την ερχόμενη εβδομάδα, σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στον αδιαμόρφωτο έως σήμερα κόμβο της οδού “Γνώσεως”, όπου όπως έχει διαπιστωθεί δημιουργούνται καθημερινά, τεράστια προβλήματα λόγω της άναρχης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τα τουριστικά λεωφορεία που έρχονται από το Ηράκλειο και θέλουν να κινηθούν εξυπηρετώντας ξενοδοχεία από το Αμμούδι μέχρι την Ελούντα, μετά την αριστερή στροφή στα φανάρια εισόδου στην πόλη – μέσω του αδιαμόρφωτου και άναρχου κόμβου – εισέρχονται στην οδό “Γνώσεως” και μέσω της οδού “Μίνωος” καταλήγουν στο Round About στο Αμμούδι, απ΄ όπου συνεχίζουν την πορεία προς την παραλιακή ζώνη. Για το λόγο αυτό, όπως ο ίδιος εξήγησε,  θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και να χρησιμοποιείται στο εξής η διαδρομή μέσω του περιφερειακού της Ελούντας στην οδό “Μίνωος” και από εκεί ν΄ ακολουθείται η γνωστή διαδρομή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην οδό “Γνώσεως” που ωστόσο παραμένει δρόμος διπλής κυκλοφορίας.

“Προσπαθούμε – δήλωσε χαρακτηριστικά –  να κάνουμε πιο ήπια  την κυκλοφορία σ΄ αυτόν τον κόμβο και ν΄ αποφευχθεί η κυκλοφοριακή επιβάρυνση, μέχρι ότου ολοκληρωθεί ο προβλεπόμενος σχεδιασμός.

swell adv 2021

Ωστόσο και ο  αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κωνσταντίνος Καστελιανάκης, δηλώνοντας ότι στην περιοχή, υπάρχουν πολλά σχολεία, όπου κατά τις ώρες προσέλευσης ή αποχώρησης των μαθητών ( η μεταφορά τους γίνεται είτε από τους γονείς τους, είτε με λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ) δημιουργείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, επανέλαβε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ, θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, σ΄  ένα επίμαχο σημείο της πόλης, καταλήγει το δελτίο τύπου του δήμου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button