ΚΡΗΤΗ

Αποσελέμης: Επαναφορά των γεωτρήσεων και λήψη έκτακτων μέτρων για το νερό

Μετά τη βόμβα για το «λουκέτο» στο Φράγμα Αποσελέμη, το οποίο πλέον θα παρέχει νερό μόλις 3 μέρες το μήνα στους Δήμους Ηρακλείου, Χερσονήσου και Αγίου Νικολάου, κόκκινο καμπανάκι χτυπά στις αντίστοιχες ΔΕΥΑ για τη λήψη έκτακτων μέτρων για το νερό με φόντο τη τραγική πραγματικότητα στο μεγαλύτερο υδρευτικό έργο της Κρήτης.

Δεν υπήρξε σωστή διαχείριση του νερού του Φράγματος τα προηγούμενα χρόνια, υποστήριξε ο Φώτης Καζάσης, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα δρόμου που δίνει ο Οργανισμός γύρω από την ολοκλήρωση του έργου της σήραγγας Οροπεδίου.

Ο σχεδιασμός είναι το λιγοστό νερό του Φράγματος να δοθεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με τους Δήμους να βάζουν μπρος γεωτρήσεις μπροστά στο ανησυχητικό φαινόμενο της λειψυδρίας, οπότε θα είναι έντονη η δυσαρέσκεια δημοτών για την έλλειψη νερού. Νερό εκ περιτροπής έρχεται πολύ σύντομα στον τουριστικό δήμο της Χερσονήσου.CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close