ΚΡΗΤΗ

Απόψε στους ναούς η απόδοση της εορτής του ΠάσχαΟλοκληρώνεται η περίοδος της εορτής του Πάσχα απόψε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26η προς  Τετάρτη 27η Μαΐου, η οποία διαρκεί 39 ημέρες μετά την Ανάσταση του Κυρίου.

Την βραδιά της απόδοσης της εορτής του Πάσχα, θα τελεστεί εφέτος στους Ιερούς Ναούς της χώρας η αναστάσιμη ακολουθία που κανονικά τελείται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στις περισσότερες εκκλησίες της πόλης του Ηρακλείου και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, η αποψινή Ι. Ακολουθία θα αρχίσει γύρω στις 8 μ.μ., ενώ κάποιες ενορίες ενδέχεται να λειτουργήσουν αύριο το πρωί.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button