ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: 1 εκατ. για αποκατάσταση φθορών επαρχιακού δρόμου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντήρηση, αποκατάσταση φθορών επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Νότος κατασκευαστική Α.Ε.».

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 1.000.000,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Π.Ε.Η.) με παρεμβάσεις που θα γίνουν σε θέσεις του οδικού δικτύου που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές.

“ΧΡΥΣΟΣ

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν εργασίες καθαρισμού τάφρων και τεχνικών απορροής ομβρίων, άρση καταπτώσεων, αποκατάσταση κατεστραμμένων τάφρων, κλάδεμα – κοπή φυτών και κλαδιών δέντρων, αντιμετώπιση φθορών του ασφαλτοτάπητα και της οδοστρωσίας, επεμβάσεις εξυγίανσης εδάφους οδοστρωσίας, εργασίες διαγράμμισης, αντικατάσταση και συμπλήρωση κατακόρυφης σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα των επαρχιακών οδών της Π.Ε. Ηρακλείου, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, η Γενική Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη, και η προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Ηρακλείου χαρά Τριαματάκη.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button