ΚΡΗΤΗ

Από την 1η Ιουλίου θα ισχύει το μεταφορικό ισοδύναμο και για την Κρήτη

Από 1η Ιουλίου θα ισχύει και για την Κρήτη, το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου. Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μεταφοράς με μέσα μαζικής μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί ή από νησί σε νησί με το κόστος που θα ίσχυε στην ηπειρωτική Ελλάδα για την ίδια απόσταση.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με την συμμετοχή του προεδρείου του ΕΟΑΕΝ και των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων Κρήτης. Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Κρήτης κ. Γιώργος Γιακουμάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΑΕΝ κ. Νίκος Ρεϊζάκης, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:

caffeine adv2020b

«Έπειτα από την σημερινή συνάντηση πετύχαμε την καθολική εφαρμογή του «Μεταφορικού ισοδύναμου» στην Κρήτη από 1-7-2019 . Μια τεράστια επιτυχία των Επιμελητηρίων της Κρήτης και του ΕΟΑΕΝ .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός για την συνεισφορά όπως και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελο Κοτίο, που με τον συνεργάτη του Μανώλης Κουτουλάκης βοήθησαν στα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη και η ένταξη της Κρήτης.

neratzoulis neo

Στις επόμενες ημέρες θα διοργανωθούν εκδηλώσεις στα κατά τόπου Επιμελητήρια για την ενημέρωση σχετικά με το Μέτρο.»

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button