ΚΡΗΤΗ

Αντώνης Ζερβός: Ξεκινάει η αναστύλωση του φάρου του Αφορεσμένου

«Η παρούσα δημοτική αρχή δεν αγνοεί τα διαμάντια του τόπου μας, γιατί ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στο Μεραμπέλο συνεχώς». Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός, με αφορμή το βίντεο-αφιέρωμα του CNA News, στον φάρο του Αφορεσμένου.

Και συνέχισε: «Σε συνενόηση λοιπόν με τα ”ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ” συντάσεται μελέτη αναστύλωσης και ανάδειξης του φάρου . Βρίσκεται στο στάδιο των εγκρίσεων από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων και σύντομα θα μας παραδωθεί για υλοποίηση .

caffeine adv2020b

Αποτελεί σημαντικό μνημείο που στηρίζει τον εναλλακτικό τουρισμό .

Η συγκεκριμένη οικογένεια , που είναι γνωστή για την ευαισθησία της, έχει υποσχεθεί και μέρος των απαιτούμενων πόρων για την ολοκλήρωση του έργου».

neratzoulis neo

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η δημιουργική ομάδα του CNA News:

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button