Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑντώνης Ζερβός: Ξεκινάει η αναστύλωση του φάρου του Αφορεσμένου

Αντώνης Ζερβός: Ξεκινάει η αναστύλωση του φάρου του Αφορεσμένου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Η παρούσα δημοτική αρχή δεν αγνοεί τα διαμάντια του τόπου μας, γιατί ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στο Μεραμπέλο συνεχώς». Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός, με αφορμή το βίντεο-αφιέρωμα του CNA News, στον φάρο του Αφορεσμένου.

Και συνέχισε: «Σε συνενόηση λοιπόν με τα ”ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ” συντάσεται μελέτη αναστύλωσης και ανάδειξης του φάρου . Βρίσκεται στο στάδιο των εγκρίσεων από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων και σύντομα θα μας παραδωθεί για υλοποίηση .

mechanical adv 2021

Αποτελεί σημαντικό μνημείο που στηρίζει τον εναλλακτικό τουρισμό .

apostolakis adv 2

Η συγκεκριμένη οικογένεια , που είναι γνωστή για την ευαισθησία της, έχει υποσχεθεί και μέρος των απαιτούμενων πόρων για την ολοκλήρωση του έργου».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η δημιουργική ομάδα του CNA News:

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble