Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑντώνης Ζερβός: «Θέμα πολιτικών αποφάσεων η υλοποίηση του ΒΟΑΚ»

Αντώνης Ζερβός: «Θέμα πολιτικών αποφάσεων η υλοποίηση του ΒΟΑΚ»

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

“Είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων να υλοποιηθούν στο εξής, ζητήματα τα οποία ετέθησαν τόσο στις συναντήσεις που έγιναν στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης όσο και στην Περιφέρεια Κρήτης, αναφορικά με την διαμόρφωση της μελέτης και κατά συνέπεια της οικονομικής προσφοράς για την υλοποίηση του έργου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένοντας την λήψη σχετικών αποφάσεων”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε χθες με τον μελετητή του έργου κ. Τονόλιο, αλλά και με τον κ. Μπακογιάννη Διευθυντή του τμήματος συγκοινωνιακών υποδομών, με τους οποίους μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την υλοποίηση της μελέτης του τμήματος “Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος” – τμήμα στο οποίο υπάρχει ήδη απόφαση ειδικών περιβαλλοντικών όρων, κατά συνέπεια σοβαρή δέσμευση για την περαιτέρω πορεία του έργου.

mechanical adv 2021

Βρισκόμαστε ανέφερε χαρακτηριστικά, στην περίοδο όπου αναμένουμε την λήψη οριστικών αποφάσεων προκειμένου να διαχειριστούμε επαρκώς τα θέματα που πιθανόν θ΄ ανακύψουν.

apostolakis adv 2

Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει έγγραφο προς την Διεύθυνση Συγκοινωνιών και Υποδομών που πρόσφατα συγκροτήθηκε προκειμένου να αξιολογήσει όχι μόνο τα έργα αλλά και τα οικονομικά μεγέθη που τα συνοδεύουν.

Εξ΄αλλου άμεσα, αναμένεται να κληθούν οι επικεφαλής των συνδυασμών που απαρτίζουν το Δ.Σ, προκειμένου να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα και να επιβεβαιώσουν τις αποφάσεις που ήδη έχουν ληφθεί στο Δ.Σ για να καταθέσουν περαιτέρω τις παρατηρήσεις τους.

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...