ΚΡΗΤΗ

Αντώνης Ζερβός: Για τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείες

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια κίνηση περιορισμού του τριπλού παρκαρίσματος στην πλατεία Αγ. Νικολάου ( που δεν ενοχλούσε κατά τα φαινόμενα ) θα δημιουργούσε τόσες αντιδράσεις. Ακόμα και από ανθρώπους που δεν κατοικούν στην πόλη, αλλά έχουν σαν πρότυπο την κεντρική πλατεία των Βρυξελλών !!!

Αλήθεια, τώρα κατάλαβαν ότι η κεντρική πλατεία Αγ. Νικολάου είναι στην πραγματικότητα round about εδώ και χρόνια ; Που ήταν οι διαμαρτυρόμενοι ; Το πατρικό μαγαζί του Λεωνίδα ήταν δίπλα στην πλατεία . Τώρα συνειδητοποίησε τι συμβαίνει ; Το τρίγωνο ενόχλησε ; Ή όσο είναι πάνω οι δικοί μας δεν μιλάμε ; Ή μάλλον προτιμά τα αυτοκίνητα «πατσάλι» στην πλατεία.

caffeine adv2020b

Ενοχλεί το τρίγωνο και όχι οι κώνοι και τα “π” που μπαίνουν σε όλο τον ιστό της πόλης ως πρόσθετα δαπανηρά μέτρα – με άσχημη αισθητική – για την αντιμετώπιση της ανύπαρκτης κυκλοφοριακής μας κουλτούρας ;

Όσο για την πλατεία της Νεάπολης θα πρέπει να πληροφορήσω την κ. Κωστάκη, κάτι που θα έπρεπε ήδη να ξέρει, ότι δηλαδή η δημοτική αρχή σε σχετικά σύντομο χρόνο θα προχωρήσει σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών για την καλύτερη διαχείριση του χώρου της πλατείας , όπου θα κατατεθούν ιδέες και θα επιλεγεί η καλύτερη για την «ανάταση» της Νεάπολης.

neratzoulis neo

Υ.Γ.     Επειδή ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε αρκετά καλά, η υπογραφή δεν καθρεπτίζει τον συντάκτη .

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button