ΚΡΗΤΗ

Αντώνης Ζερβός: Για τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείεςΤελευταία ενημέρωση:

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια κίνηση περιορισμού του τριπλού παρκαρίσματος στην πλατεία Αγ. Νικολάου ( που δεν ενοχλούσε κατά τα φαινόμενα ) θα δημιουργούσε τόσες αντιδράσεις. Ακόμα και από ανθρώπους που δεν κατοικούν στην πόλη, αλλά έχουν σαν πρότυπο την κεντρική πλατεία των Βρυξελλών !!!

Αλήθεια, τώρα κατάλαβαν ότι η κεντρική πλατεία Αγ. Νικολάου είναι στην πραγματικότητα round about εδώ και χρόνια ; Που ήταν οι διαμαρτυρόμενοι ; Το πατρικό μαγαζί του Λεωνίδα ήταν δίπλα στην πλατεία . Τώρα συνειδητοποίησε τι συμβαίνει ; Το τρίγωνο ενόχλησε ; Ή όσο είναι πάνω οι δικοί μας δεν μιλάμε ; Ή μάλλον προτιμά τα αυτοκίνητα «πατσάλι» στην πλατεία.

Ενοχλεί το τρίγωνο και όχι οι κώνοι και τα “π” που μπαίνουν σε όλο τον ιστό της πόλης ως πρόσθετα δαπανηρά μέτρα – με άσχημη αισθητική – για την αντιμετώπιση της ανύπαρκτης κυκλοφοριακής μας κουλτούρας ;

Όσο για την πλατεία της Νεάπολης θα πρέπει να πληροφορήσω την κ. Κωστάκη, κάτι που θα έπρεπε ήδη να ξέρει, ότι δηλαδή η δημοτική αρχή σε σχετικά σύντομο χρόνο θα προχωρήσει σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών για την καλύτερη διαχείριση του χώρου της πλατείας , όπου θα κατατεθούν ιδέες και θα επιλεγεί η καλύτερη για την «ανάταση» της Νεάπολης.

Υ.Γ.     Επειδή ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε αρκετά καλά, η υπογραφή δεν καθρεπτίζει τον συντάκτη .

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close