ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ο Γιάννης Ανδρουλάκης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Στον ορισμό Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε σήμερα με αποφάσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα, όρισε θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, με θητεία έως 15 Ιουνίου 2023, τους παρακάτω Περιφερειακούς Συμβούλους:

“ΧΡΥΣΟΣ

Στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων, τον Πιτσούλη Γεώργιο του Νικολάου.

Σε θέματα που σχετίζονται με το Συντονισμό και την Εκτέλεση των αποφάσεων των συλλογικών  οργάνων, που αφορούν στους τομείς του Τουρισμού και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σε επίπεδο Περιφέρειας, καθώς και την εκπροσώπηση της Περιφέρειας σε εκθέσεις τουρισμού του εξωτερικού και εσωτερικού, για την τουριστική προβολή της, τον Κώτσογλου Κυριάκο του Γεωργίου.  

“IN_AND_OUT

Στον τομέα που σχετίζεται με το Συντονισμό και την Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τον Σκουλά Νικόλαο του Κωνσταντίνου.

Στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, τον Καμπουράκη Λάμπρο του Στέφανου.

Mechanical Solutions

Στον Πρωτογενή τομέα, την Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη Ειρήνη του Κωνσταντίνου.

Ακόμα με άλλη απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 η θητεία, του Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης, Δοξαστάκη Ζαχαρία του Εμμανουήλ και του Αντιπεριφερειάρχη  στον τομέα Περιβάλλοντος, Ξυλούρη  Νικολάου του Ανδρέα.

Τέλος, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ο Ανδρουλάκης Ιωάννης του Κυριάκου με θητεία έως 15 Ιουνίου 2023.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει ο ορισμός εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button