ΚΡΗΤΗ

Αντιδρούν στις μάσκες οι μαθητές του ΕΠΑΛ ΙεράπετραςΔυό μέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι καταλήψεις είναι ήδη γεγονός στην Ιεράπετρα με το ΕΠΑΛ της πόλης να βρίσκεται κλειστό από το πρωί της Πέμπτης.

Τα αιτήματα των μαθητών όπως ανέφεραν οι ίδιοι στο Ράδιο Λασίθι έχουν να κάνουν με την υποχρεωτική χρήση μάσκας για την οποία ανέφεραν πως τους προκαλεί δυσφορία, επίσης ο μεγάλος αριθμός των παιδιών ανά αίθουσα όπου 25 παιδιά βρίσκονται ανά τμήμα, ενώ δεν και αρκετές καθαρίστριες με τις 2 που υπάρχουν να μην επαρκούν για την καθαριότητα του σχολείου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα παιδιά όπως λένε δεν έχουν ακόμα συγκροτήσει συμβούλιο για να λάβουν αποφάσεις, όμως οι μαθητές το πρωί μαζεύτηκαν μετρήθηκαν, και η πλειοψηφία αποφάσισε την κατάληψη.

Όπως τόνισαν τα παιδιά η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

swell adv 2021

Από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων ο πρόεδρος κ. Στεφανάκης, τόνισε πως ο ίδιος και ο Σύλλογος είναι αντίθετοι με την κατάληψη αφού είναι πάρα πολύ νωρίς ώστε να αναδεινύονται αυτά τα προβλήματα, όμως έγινε μια δημοκρατικά ψηφοφορία και η απόφαση πάρθηκε πλειοψηφικά.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button